Zoals u van een goed occasionbedrijf mag verwachten is Car-Business.nl BOVAG gecertificeerd. Hierdoor voldoet Car-Business.nl aan alle eisen die door de BOVAG worden gesteld met betrekking tot wagenpark, service en dienstverlening.

Wat is BOVAG?

BOVAG is een organisatie van ruim 11.000 ondernemers die zich in de mobiliteitsbranche bezighouden. Bedrijven die tot deze branche behoren zijn welkom als lid.

Wat betekent BOVAG precies voor u?

Voor de consument is BOVAG uitgegroeid tot een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Bedrijven die bij de BOVAG zijn aangesloten moeten immers voldoen aan strenge kwaliteitseisen die elk jaar opnieuw gecontroleerd worden. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Bovendien verbinden ze zich aan het verlenen van de standaard BOVAG-garantie zodat de consument te allen tijde terug kan vallen op het BOVAG-bedrijf. Of het nu gaat om aanschaf, reparatie of het inruilen van uw auto; de specialisten van de bij BOVAG aangesloten bedrijven weten waar ze over praten.

Hoe herkent u een bij BOVAG aangesloten bedrijf?

Bij BOVAG aangesloten autobedrijven hebben het bekende BOVAG-schild aan de buitenmuur. Dit mogen ze pas voeren nadat BOVAG een kwaliteitscontrole heeft uitgevoerd. Voldoet een bedrijf aan de BOVAG-norm dan mag het onder de BOVAG-vlag opereren en zullen ze hun klanten de bekende BOVAG-garantie kunnen aanbieden.

Lees meer op Bovag.nl