Car-Business.nl biedt u als klant de mogelijkheid een DEKRA aankoopkeuring te laten verrichten op een van haar occasions.

Wat houdt een DEKRA aankoopkeuring precies in?

Als u van plan bent een tweedehands auto aan te schaffen en u bent benieuwd naar de technische staat van de auto, of de auto een schadeverleden heeft en of er reparaties aan de auto moeten worden verricht dan is er de mogelijkheid om een onafhankelijke DEKRA occasionkeuring uit te laten voeren.

Keuringsprotocol

Alle door DEKRA uitgevoerde autokeuringen worden vastgelegd in een keuringsprotocol waardoor elke keuring maatwerk is. De DEKRA keurmeester controleert het voertuig op werking met een aantal technische hulpmiddelen. Verder raadpleegt hij de nationale autopas om duidelijkheid over de kilometerstand te verkrijgen en wordt het schadeverleden van het voertuig gecontroleerd. U ontvangt alle bevindingen in een overzichtelijk rapport. Wanneer u het voertuig na eventueel herstel nader wilt laten controleren dan is er tevens de mogelijkheid om een herkeuring uit te laten voeren.

Verder bestaat de mogelijkheid om uw occasionkeuring uit te breiden met een garantiepolis voor nóg meer zekerheid. Een garantiepolis maakt het mogelijk om een auto aan te kopen met een jaar garantie.

Lees meer op de website van Dekra