View Post

CAR-BUSINESS.NL KOOPT 25.000E AUTO VAN LEASEMAATSCHAPPIJ

Vrijdag 23 februari was weer een feestelijke dag bij Car-Business.nl! Wij kregen hoog bezoek van ALD Carmarket Nederland vanwege de aanschaf van de 25.000 auto in het online veilingsysteem. Het was een interessante en gezellige ochtend en wij bedanken Piet en Don voor hun bezoek én de heerlijke taart en prachtige bos bloemen.

View Post

10 particuliere afleveringen bij Car-Business.nl

Deze zaterdagochtend heeft Car-Business.nl maar liefst 10 particuliere afleveringen. Wij bedanken iedereen voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hen vele veilige en plezierige kilometers toe met de zojuist aangeschafte occasion!

View Post

Vacature Verkoopadviseur m/v

Car-Business.nl is een dynamisch en snelgroeiend autobedrijf dat zich bezig houdt met de in- en verkoop van occasions van diverse merken binnen Nederland en in heel Europa. Wij zoeken op korte termijn een gedreven en ambitieuze: Verkoopadviseur m/v (32-40 uur per week) Functie-eisen: Betrouwbaar Kennis van de Engelse en Duitse taal Representatief In het bezit van rijbewijs Commerciele MBO/HBO-opleiding Leeftijd …

View Post

Gelukkig Nieuwjaar!!

Car-Business.nl wenst al zijn klanten en relaties een gelukkig, gezond en succesvol 2018 toe met vele veilige en plezierige kilometers! Ook in 2018 staan wij weer voor u klaar voor de aanschaf en het onderhoud van uw jong gebruikte occasion.  

View Post

Exclusieve Bentley Continental GT in de verkoop bij Car-Business.nl

Car-Business.nl heeft sinds deze week een Bentley Continental GT in de verkoop. Deze prachtige en zeer elegante bolide is voorzien van een enorm krachtige 6.0 W12 motor met maar liefst 560pk. Nieuwsgierig? Klik op onderstaande afbeelding voor een impressie. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons in de showroom om deze bolide te komen bezichtigen.

View Post

Nieuwe website voor Car-Business.nl

De website van Car-Business is volledig vernieuwd. De vormgeving van alle pagina’s is nu volledig responsieve. dat betekent dat de site geoptimaliseerd is voor computers, tablets en smart phones. Ook is het gebruikersgemak en de navigatie op verbeterd. Ervaar de nieuwe website op car-business.nl.

View Post

2x Land Rover Range Rover 3.0 TDV6 Autobiography 2015

Car-Business.nl heeft recentelijk weer twee schitterende Land Rovers Range Rover 3.0 TDV6 uit 2015 in de meest complete uitvoering Autobiography weten te bemachtigen. Klik op de links hieronder voor een uitgebreide presentatie. U bent uiteraard ook van harte welkom bij ons in de showroom om deze twee juweeltjes te komen bezichtigen.

View Post

Zaterdag 3 september autoshow bij Car-Business.nl

Zoals u van ons gewend bent organiseren wij a.s. zaterdag 3 september wederom een autoshow met heerlijke hapjes & drankjes. Profiteer o.a. direct van ons zéér diverse aanbod Range Rover Evoque’s of Renault Megane’s tegen de allerlaagste prijzen van Nederland! Heeft u vragen óf de occasion naar wens al zien staan? Maak dan alvast een afspraak per mail of bel …

View Post

Zaterdag 6 augustus a.s. autoshow bij Car-Business.nl

Profiteer a.s. zaterdag tijdens onze autoshow direct van één van al onze zeer scherpe zomeraanbiedingen. Wij staan van 09:00 tot 16:00 uur voor u klaar terwijl u onder het genot van een hapje en een drankje uw auto naar wens kunt bezichtigen. Heeft u al een mooie occasion zien staan? Maak dan alvast een afspraak per mail of bel ons …

See All Nieuws Posts