EINDEJAARS-SALE BIJ CAR-BUSINESS.NL!!
Kwaliteitsoccasions tegen de allerlaagste prijzen van Nederland!!!
Profiteer nu van onze uitzonderlijke aanbiedingen.

Nieuws Car-Business

16-09-2017

EXCLUSIEVE BENTLEY CONTINENTAL GT IN DE VERKOOP BIJ CAR-BUSINESS.NL

Car-Business.nl heeft sinds deze week een Bentley Continental GT in de verkoop. Deze prachtige en zeer elegante bolide is voorzien van een enorm krachtige 6.0 W12 motor met maar liefst 560pk. Nieuwsgierig? Klik op onderstaande afbeelding voor een impressie. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons in de showroom om deze bolide te komen bezichtigen.

07-09-2017

TWEEMAAL LAND ROVER RANGE ROVER 3.0 TDV6 AUTOBIOGRAPHY 2015

Car-Business.nl heeft recentelijk weer twee schitterende Land Rovers Range Rover 3.0 TDV6 uit 2015 in de meest complete uitvoering Autobiography weten te bemachtigen. Klik op de links hieronder voor een uitgebreide presentatie. U bent uiteraard ook van harte welkom bij ons in de showroom om deze twee juweeltjes te komen bezichtigen.

http://bit.ly/2xR6LdC

http://bit.ly/2gJeqCU

14-04-2017

5E AUTO VOOR VASTE KLANT UIT LOON OP ZAND

Het was vandaag alweer de vijfde keer dat de altijd vriendelijke heer van Dartel zijn weg wist te vinden naar Car-Business.nl voor de aanschaf van een jonge occasion.
Deze maal verruilde hij zijn Saab voor een schitterende Volvo V40. Dhr. van Dartel sprak de hoop uit dat hij net zoveel plezier zou gaan beleven aan de Volvo na vele jaren probleemloos te hebben gereden met de Saab 9-3.
Wij hebben daar alle vertrouwen in en wensen de heer en mevrouw van Dartel wederom vele veilige en comfortabele kilometers toe in hun nieuwe auto.

12-04-2017

3-DAAGSE PAASSHOW BIJ CAR-BUSINESS.NL

Ook dit jaar bent u met Pasen weer van harte welkom bij Car-Business.nl
Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u ons grote aanbod auto's tegen de laagste prijzen van Nederland komen bezichtigen.
Ook uw kinderen zijn van harte welkom, hier is uiteraard aan gedacht.
Profiteer tevens in de maand April nog van onze Autotrust Actie met gratis 6 maanden garantie. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.

Openingstijden:
Vrijdag 14 April 09:00 - 17:30
Zaterdag 15 April 09:00 - 16:00
Maandag 17 April 12:00 - 16:00

 

28-01-2017

6E AUTO VOOR FAMILIE UIT ULICOTEN BIJ CAR-BUSINESS.NL


Het was afgelopen donderdag weer een prima dag bij Car-Business.nl.
Op deze dag leverden wij alweer onze 6e auto aan deze Brabantse familie.
Wij danken familie Noijens wederom voor het vertrouwen en wensen hen vele veilige en comfortabele kilometers toe in hun nieuwe Peugeot 3008!

15-01-2017

VIERDE AUTO VOOR VASTE KLANT UIT GEERTRUIDENBERG BIJ CAR-BUSINESS.NL


Het was onlangs alweer de 4e keer dat Dhr. Boelaars de weg naar Car-Business wist te vinden voor de aanschaf van een jong gebruikte, Franse occasion. Na tweemaal eerder een Citroen te hebben gereden werd nu voor de 2e keer gekozen voor de aanschaf van een Renault. Wij danken Dhr. Boelaars voor het vertrouwen en wensen hem vele veilige en comfortabele kilometers toe in zijn nieuwe auto!

 

12-01-2017

04-01-2017

NIEUWJAARSACTIE: GRATIS 6 MAANDEN GARANTIE I.P.V. 1 MAAND GARANTIE!!!

Wegens succes verlengd. Profiteer nu ook de gehele maand januari van dubbel voordeel bij Car-Business.nl. Wij bieden u naast de onze zéér scherpe nieuwjaars voordeelprijzen nu wederom gratis 6 maanden Autotrust garantie i.p.v. 1 maand basis garantie bij aanschaf van uw occasion. Dit betekent dat u in het afleveringspakket van €375,- niet 1 maand garantie ontvangt, maar verzekerd bent van maar liefst 6 maanden Autotrust garantie.
Hiernaast bieden wij u de mogelijkheid om deze garantie tegen zéér aantrekkelijke tarieven verder uit te breiden naar Autotrust ‘Exclusief’ óf ‘Excellent’ garantie. Tevens zijn alle garanties af te sluiten voor een periode van 12 maanden, uiteraard ook tegen zéér scherpe tarieven.
Een groot voordeel van de Autotrust garantie is dat u uw auto bij problemen binnen de garantieperiode gewoon kunt laten repareren bij uw eigen garage en niet verplicht bent om naar Raamsdonksveer af te reizen.
Neem snel contact met ons op, vraag naar de voorwaarden en profiteer in de maand december van deze bijzonder aantrekkelijke aanbiedingen.

01-12-2016

DECEMBER-ACTIE: GRATIS 6 MAANDEN GARANTIE I.P.V. 1 MAAND GARANTIE!!!

Profiteer de gehele maand december van dubbel voordeel bij Car-Business.nl. Wij bieden u naast de zéér scherpe eindejaars voordeelprijzen nu ook gratis 6 maanden Autotrust garantie i.p.v. 1 maand basis garantie bij aanschaf van uw occasion. Dit betekent dat u in het afleveringspakket van €375,- niet 1 maand garantie ontvangt, maar verzekerd bent van maar liefst 6 maanden Autotrust garantie.
Hiernaast bieden wij u de mogelijkheid om deze garantie tegen zéér aantrekkelijke tarieven verder uit te breiden naar Autotrust ‘Exclusief’ óf ‘Excellent’ garantie. Tevens zijn alle garanties af te sluiten voor een periode van 12 maanden, uiteraard ook tegen zéér scherpe tarieven.
Een groot voordeel van de Autotrust garantie is dat u uw auto bij problemen binnen de garantieperiode gewoon kunt laten repareren bij uw eigen garage en niet verplicht bent om naar Raamsdonksveer af te reizen.
Neem snel contact met ons op, vraag naar de voorwaarden en profiteer in de maand december van deze bijzonder aantrekkelijke aanbiedingen.

12-10-2016

10E AUTO VOOR VASTE KLANT UIT OOSTERHOUT BIJ CAR-BUSINESS.NL

Afgelopen dinsdag 11 oktober kocht dhr. Uiterhoeve uit Oosterhout alweer zijn 10e auto bij Car-Business.nl. Na een Renault Laguna en een Suzuki Alto voor zijn vrouw is de keuze deze keer gevallen op een schitterende Volvo XC60 2.0 D3. Wij bedanken dhr. Uiterhoeve voor het wederom in ons gestelde vertrouwen en wensen hem uiteraard weer vele veilige kilometers en een hoop rijplezier toe.

01-09-2016

ZATERDAG 3 SEPTEMBER AUTOSHOW BIJ CAR-BUSINESS.NL

Zoals u van ons gewend bent organiseren wij a.s. zaterdag 3 september wederom een autoshow met heerlijke hapjes & drankjes. Profiteer o.a. direct van ons zéér diverse aanbod Range Rover Evoque's of Renault Megane's tegen de allerlaagste prijzen van Nederland!
Heeft u vragen óf de occasion naar wens al zien staan? Maak dan alvast een afspraak per mail of bel ons op 0162-511512.  Uiteraard bent u ook van harte welkom om geheel vrijblijvend langs te komen en de auto naar wens te bezichtigen. Tot zaterdag bij Car-Business.nl!

05-08-2016

ZATERDAG 06 AUGUSTUS A.S. AUTOSHOW BIJ CAR-BUSINESS.NL

Profiteer a.s. zaterdag tijdens onze autoshow direct van één van al onze zeer scherpe zomeraanbiedingen. Wij staan van 09:00 tot 16:00 uur voor u klaar terwijl u onder het genot van een hapje en een drankje uw auto naar wens kunt bezichtigen.
Heeft u al een mooie occasion zien staan? Maak dan alvast een afspraak per mail of bel ons op 0162-511512. Uiteraard bent u ook van harte welkom om geheel vrijblijvend langs te komen.
Tot zaterdag bij Car-Business.nl!

21-07-2016

SCHITTERENDE RANGE ROVER EVOQUE VOOR KLANT UIT RIDDERKERK

Onlangs kochten de heer en mevrouw Heeren uit Ridderkerk een schitterende en zéér complete Range Rover Evoque voorzien van nagenoeg alle luxe bij Car-Business.nl. Dit nieuwste model Range Rover Evoque is in absolute nieuwstaat en heeft slechts 9.000 km op de teller.
Wij wensen de heer en mevrouw Heeren uiteraard vele comfortabele en plezierige kilometers toe!

14-07-2016

3E AUTO VOOR VASTE KLANT VAN CAR-BUSINESS.NL

Het was woensdag 6 juli wederom een zonnige dag bij Car-Business in Raamsdonksveer. Dhr Scheepmaker uit Geertruidenberg kocht alweer voor de derde maal zijn occasion bij ons bedrijf. Na tweemaal een Peugeot is zijn keuze deze maal gevallen op een mooie, complete Renault Megane Estate Bose. Wij wensen dhr Scheepmaker weer vele veilige en comfortabele kilometers en alvast een fijne vakantie in het zonnige Frankrijk.

24-06-2016

7E AUTO VOOR VASTE KLANT VAN CAR-BUSINESS.NL

Het was zaterdag 18 juni alweer de 7e occasion voor de vriendelijke heer Adams bij Car-Business. Na reeds 6 aangeschafte auto's van verschillende merken is deze maal de keuze gevallen op een schitterende en complete Volvo XC60. Wij wensen dhr Adams wederom vele veilige en comfortable km's toe en hopen hem in de toekomst nog vaak in onze showroom te mogen begroeten.

 

03-06-2016

SCHITTERENDE COLLECTIE LAND ROVERS BIJ CAR-BUSINESS.NL

Car-Business.nl heeft onlangs een prachtige serie Land Rovers ingekocht, bestaande uit o.a. de Land Rovers Defender, Discovery Sport en de Range Rover, Range Rover Sport en de Range Rover Evoque.
Klik op onderstaande afbeelding voor een impressie van deze exclusieve modellen.

21-05-2016

SCHITTERENDE PEUGEOT VOOR TROUWE KLANT VAN CAR-BUSINESS.NL

Vaste klant Fam. Meeuwse uit Zoutelande heeft recentelijk alweer zijn zevende auto aangeschaft bij Car-Business.nl.
Na een aantal Peugeot's en een Renault is de keuze deze keer gevallen op een schitterende en compleet uitgevoerde Peugeot 508 SW RXH!!
Wij wensen deze voormalig monteur van de ANWB wegenwachtservice uiteraard weer vele veilige en plezierige kilomters toe en hopen hem in de toekomst nog vaak van dienst te kunnen zijn!

20-05-2016

ZATERDAG 21 MEI A.S. AUTOSHOW BIJ CAR-BUSINESS.NL

Profiteer a.s. zaterdag tijdens onze autoshow direct van één van al onze messcherp geprijsde occasions. Wij staan van 09:00 tot 16:00 uur voor u klaar terwijl u onder het genot van een hapje en een drankje uw auto naar wens kunt bezichtigen.
Heeft u al een mooie occasion zien staan? Maak dan vast een afspraak per mail of bel ons op 0162-511512. Uiteraard bent u ook van harte welkom om geheel vrijblijvend langs te komen.
Tot zaterdag bij Car-Business.nl!

09-05-2016

TWEEDE PINKSTERDAG 16 MEI PINKSTERSHOW BIJ CAR-BUSINESS.NL

Ook dit jaar bent u weer van harte welkom tijdens onze pinkstershow op maandagmiddag 16 mei. Wij zijn geopend van 12:00 tot 16:00 uur. Profiteer direct van ons zéér gevarieerde aanbod occasions tegen de allerlaagste prijzen van Nederland. Kom gezellig langs en bekijk onder het genot van een hapje en een drankje onze sterk wisselende voorraad. Ook uw kinderen zijn van harte welkom, hier is uiteraard ook aan gedacht. Tot maandag!

04-05-2016

ZATERDAG 07 MEI AUTOSHOW MET GRATIS HAPJES & DRANKJES BIJ CAR-BUSINESS.NL

Car-Business organiseert a.s. zaterdag 07 mei wederom een autoshow met gratis hapjes & drankjes voor iedere bezoeker. Bent u op zoek naar een occasion kom dan gezellig bij ons langs en profiteer direct onder het genot van een hapje en een drankje van ons grote en zéér gevarieerde aanbod auto's tegen de allerlaagste prijzen van Nederland. U bent van harte welkom. Tot zaterdag!

24-03-2016

SPECTACULAIRE PAASSHOW MET MEGA-VOORDEEL BIJ CAR-BUSINESS.NL!!

Kom de komende paasdagen zéér voordelig shoppen bij Car-Business. Wij bieden u een zeer groot aanbod tegen de laagste prijzen van Nederland! U bent van harte welkom op zaterdag 26 maart en 2e paasdag maandag 28 maart vanaf 12u00. Op deze dagen zijn er in de middag vanaf 12u00 tevens hapjes & drankjes voor alle bezoekers!

14-03-2016

ZATERDAG 19 MAART WEDEROM AUTOSHOW MET HAPJES & DRANKJES BIJ CAR-BUSINESS.NL

U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom, ook uw kinderen zijn van harte welkom!
Iedere 1e en 3e zaterdag van de maand vanaf 12:00 uur gratis hapjes & drankjes voor alle bezoekers! Profiteer van ons grote aanbod tegen de allerlaagste prijzen van Nederland!

12-03-2016

TWEE MAAL FORD FOCUS VOOR FAMILIE UIT HELMOND

De vriendelijke familie van der Heide uit Helmond kiest wederom voor Car-Business voor de aanschaf van hun occasions. Omdat de heer en mevrouw van der Heide beide toe waren aan de aanschaf van een andere auto kozen zij ervoor om gelijktijdig hun oude Ford in te wisselen voor een recent exemplaar. Ook zes jaar geleden kozen zij al voor Car-Business en wij zijn zeer verheugd dat hun keuze wederom is gevallen op ons bedrijf! Wij wensen de heer en mevrouw van der Heide vele veilige en comfortabele kilometers toe!

27-02-2016

AUTOSHOW BIJ CAR-BUSINESS.NL MET HAPJES & DRANKJES OP 1E EN 3E ZATERDAG VAN DE MAAND!

Iedere 1e en 3e zaterdag van de maand vanaf 12:00 trakteren wij onze klanten op heerlijke hapjes en drankjes in onze showroom. Kom gezellig langs en bekijk onder het genot van een hapje en een drankje onze steeds wisselende voorraad van 150 occasions. Ook uw kinderen zijn van harte welkom, hier is uiteraard ook aan gedacht.
Stel de aanschaf van een occasion niet langer uit en profiteer van onze aanbiedingen tegen de allerlaagste prijzen van Nederland!

U bent van harte welkom!

22-02-2016

LIKE ONS OP FACEBOOK EN WIN EEN LUXE HARMAN KARDON SOUNDSTICKS III 2.1 SPEAKERSET!

Onder de eerste 500 likes op onze Facebook pagina wordt deze Harman Kardon set verloot.

https://www.facebook.com/CarBusiness.nl

01-01-2016

DE ALLERBESTE WENSEN VAN CAR-BUSINESS.NL VOOR 2016

Car-Business.nl wenst al zijn klanten en relaties een gezond en succesvol 2016 toe met vele veilige en plezierige kilometers! Na een zéér succesvol 2015 staan wij ook dit jaar weer voor u klaar voor de aanschaf en het onderhoud van uw jong gebruikte occasion.

01-11-2015

NIEUWE MODELLEN RANGE ROVER EN RANGE ROVER EVOQUE BIJ CAR-BUSINESS.NL

Car-Business heeft onlangs een schitterende selectie Land Rovers ingekocht van het type Range Rover en Range Rover Evoque van de nieuwste generatie. Deze auto's van de bouwjaren 2012-2013-2014 zijn voorzien van alle opties en vallen in bepaalde gevallen nog binnen de fabrieksgarantie. Onderstaande foto's geven een impressie van deze prachtige auto's.

 

14-09-2015

UNIEK TRANSPORT VOOR EXCLUSIEVE SAAB 9-5 AERO!

Onlangs verkocht Car-Business.nl een exclusieve Saab 9-5 Aero Exklusiv automaat. De koper van deze Saab kwam met een wel heel bijzondere autotransporter langs om de Saab te transporteren. Het betrof een oprijwagen gebaseerd op een Saab 9000, de voorganger van de Saab 9-5. Bijgaand treft u een fotoreportage van deze wel zéér unieke combinatie!

20-08-2015

CAR-BUSINESS.NL ONTVANGT UIT HANDEN VAN TEVREDEN.NL HET CERTIFICAAT "TOP AUTOBEDRIJF 2015"!

Vol trots kunnen wij u mededelen dat Car-Business.nl recentelijk door Tevreden.nl is gecertificeerd als Top Autobedrijf in Nederland. Uit een totaal van 50 reviews in 2015 wordt Car-Business.nl beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 8.4. Wij zijn hier uiteraard zeer content mee en streven ernaar dit cijfer in de komende jaren nog verder te verbeteren!

01-07-2015

8E AUTO VOOR VASTE KLANT UIT HILVERSUM

Afgelopen woensdag 01 juli kocht de heer Gaasbeek uit Hilversum alweer voor de 8e keer een auto bij Car-Business.nl. Na eerst meerdere Peugeot's gekocht te hebben is de keuze deze keer voor de 3e maal gevallen op een Volvo, een V70 wel te verstaan. Wij wensen de kersverse pensionado alvast een fijne vakantie in het zonnige Zuid-Frankrijk en uiteraard weer veel veilige kilometers met zijn Volvo toe. Op onderstaande foto overhandigt Sebastiaan Blom van Car-Business.nl de sleutels aan de trotse nieuwe eigenaar!

01-07-2015

VAKANTIEKNALLERS BIJ CAR-BUSINESS.NL

Deze zomer kunt u bij Car-Business.nl wederom profiteren van zeer scherp geprijsde zomeraanbiedingen.
Gedurende de maanden juli en augustus is er veel nieuwe aanvoer van interessante occasions tegen de allerlaagste prijzen. Kom dus snel langs en geniet nog deze zomer van een voordelige en comfortabele occasion van Car-Business.nl.

11-06-2015

12E AUTO VOOR VASTE KLANT UIT RAAMSDONKSVEER

Donderdag 11 juni 2015 kocht de sympathieke heer Boelaars alweer voor de 12e keer een auto bij Car-Business.nl in Raamsdonksveer. Na vele aankopen van uiteenlopende merken voor zowel zakelijk als privé gebruik heeft dhr Boelaars nu voor de 2e keer gekozen voor de ruime en betrouwbare Volvo V70.

Wij danken de heer Boelaars wederom voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hem vele veilige en comfortabele kilometers toe in zijn nieuwe auto. Op onderstaande foto overhandigt Rob Emmerik van Car-Business.nl de sleutels aan de trotse nieuwe eigenaar!

03-04-2015

GRATIS APK BIJ CAR-BUSINESS.NL IN RAAMSDONKSVEER !!!

In de maanden April en Mei 2015 ontvangt u in combinatie met een grote onderhoudsbeurt een gratis APK. Daarnaast profiteert u bij Car-Business het gehele jaar door van de allerlaagste tarieven voor het onderhoud van uw auto. Maak nu een afspraak en ervaar onze snelle en voordelige service!!

30-03-2015

CAR-BUSINESS.NL NU OOK HET ADRES VOOR AL HET ONDERHOUD VAN UW AUTO !!!

Onlangs heeft Car-Business zijn werkplaatsteam versterkt met een ervaringsdeskundige op het gebied van het volledige onderhoud van uw auto, te weten John Kwaaitaal. Door deze uitbreiding van capaciteit én kennis in onze werkplaats is Car-Business vanaf heden niet alleen hét adres voor de aanschaf van uw auto maar kunt u daarnaast ook bij ons terecht voor alle onderhoudswerkzaamheden voor zowel bedrijven als particulieren. Denk hierbij aan alle servicebeurten, distributieriemen, airco service, het vervangen van een koppeling of koppakking, banden, remmen, uitlaten, trekhaken, enz. enz. Wij bieden u deze werkzaamheden aan tegen een zeer scherp én vooraf bepaald  tarief.

Voor afspraken, prijsopgave en informatie kunt u contact opnemen met Rob Emmerik of Koen Lagrouw op telefoonnummer: 0162-511512.

26-03-2015

SPECTACULAIRE PAASSHOW BIJ CAR-BUSINESS.NL

U bent van harte welkom op  2 – 3 – 4 en 6 April.

Tijdens deze dagen profiteert u van ons zeer voordelig en spectaculair aanbod van Audi, Bmw, Citroen, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Volkswagen en Volvo tegen messcherpe prijzen. Sla nu uw slag!

U bent van harte welkom op:

Donderdag 2 April: 9:00u – 20:00u
Vrijdag 3 April 9:00u – 17:30u
Zaterdag 4 April 9:00u – 16:00u
Maandag 6 April 12:00u – 16:00uPasen begint bij Car-Business.nl!!!!

29-01-2015

18E AUTO VOOR FAMILIE SCHREUDERS BIJ CAR-BUSINESS.NL

Donderdag 29-01-2015 was het wederom een zeer speciale dag bij Car-Business.nl. Na in juli 2013 de 15e auto bij Car-Business aangeschaft te hebben heeft de familie Schreuders zeker niet stil gezeten. Na de aanschaf van een Renault Megane en een Opel Corsa door Anton Schreuders jr. was het nu onze eer om Dhr. en Mevr. Schreuders te verblijden met een schitterende, zuinige Opel Corsa. Maar liefst de 18e auto bij Car-Business.nl!! Wij wensen de heren Schreuders jr. en sr. uiteraard weer vele veilige en voordelige kilometers toe.

15-12-2014

FAMILIE SONNENBERG UIT BERGHEM KIEST VOOR DE 7E KEER VOOR CAR-BUSINESS.NL

Afgelopen vrijdag 12 december heeft Car-Business.nl wederom een vaste kant kunnen verblijden met de aanschaf van een nieuwe auto. Na onder andere verschillende Renaults en een Mazda is de keuze deze keer gevallen op een schitterende Volvo V70 D3 Limited Edition. Ondertussen alweer de 7e auto die de Dhr. Sonnenberg bij Car-Business heeft aangeschaft. Wij wensen de Familie Sonnenberg uiteraard weer vele plezierige en comfortabele kilometers toe!

 

03-12-2014

'BEST GEKLEDE MAN VAN NEDERLAND' DANNY VERA KOOPT 5E AUTO BIJ CAR-BUSINESS.NL

Dinsdag 02 december was een bn'er dag bij Car-Business.nl. Danny Vera onder meer bekend van Voetbal International en sinds kort uitgeroepen tot best geklede man van nederland heeft zijn vijfde auto bij Car-Business.nl aangeschaft. Na een Saab en diverse Volvo's is zijn oog nu gevallen op een schitterende Audi A4. Wij wensen Danny Vera en zijn vrouw Escha Tanihatu wederom vele veilige en snelle kilometers toe.

28-11-2014

FAMILIE UIT AMERSFOORT WEDEROM GESLAAGD BIJ CAR-BUSINESS.NL

Afgelopen woensdagochtend heeft Car-Business.nl wederom een vaste klant kunnen verblijden met de aanschaf van een nieuwe auto. Dhr van Selm heeft met de Peugeot 308 SW wederom gekozen voor een prachtige Franse occasion. Op de vraag enkele punten te noemen waarom Dhr van Selm zo te spreken is over Car-Business antwoordt hij het volgende: leuke auto's tegen leuke prijzen, goede service en zeer klantvriendelijk. Wij wensen de familie van Selm uiteraard weer vele plezierige en vooral veilige kilometers toe met hun nieuwe auto. Op onderstaande foto overhandigt Rob Emmerik van Car-Business.nl de sleutels aan Dhr van Selm!

19-09-2014

4E AUTO VOOR VASTE KLANT UIT SON & BREUGEL

Vrijdag 19 september was wederom een zonnige dag bij Car-Business.nl in Raamsdonksveer. De familie Werkhoven uit het Brabantse Son & Breugel ontving op deze dag de sleutel van hun mooie en zuinige Peugeot 508 SW. Het is inmiddels de 4e Peugeot die Dhr. Werkhoven bij Car-Business.nl heeft aangeschaft. Wij wensen Dhr. en Mevr. Werkhoven wederom vele veilige en comfortabele kilometers toe en alvast een fijne vakantie bij hun zoon aan de Franse kust.

 

21-08-2014

5E AUTO VOOR FAMILIE UIT DRIEBRUGGEN

Het was donderdag 21 augustus wederom een mooie dag bij Car-Business.nl. Jaap en Janneke van Café Custwijc in Driebruggen kochten op deze dag alweer hun vijfde auto in Raamsdonksveer. Na 3 maal een Seat en éénmaal een Peugeot gingen zij deze keer weer voor een sportieve Seat Ibiza ST. Wij wensen Jaap en Janneke vele comfortabele en veilige kilometers en voor binnenkort een hele fijne vakantie toe! Op onderstaande foto overhandigt Rob Emmerik van Car-Business.nl de sleutels en een bos bloemen aan de trotse nieuwe eigenaresse!

01-07-2014

SUMMER SALE BIJ CAR-BUSINESS.NL

Deze zomer kunt u bij Car-Business wederom profiteren van zeer scherpe zomeraanbiedingen. Gedurende de maanden juli en augustus is er veel nieuwe aanvoer van interessante occasions tegen de allerlaagste prijzen. Kom snel langs en geniet nog deze zomer van een voordelige en comfortabele occasion van Car-Business.nl

01-07-2014

VIJFDE AUTO VOOR VASTE KLANT UIT OOSTERHOUT

Afgelopen dinsdag 1 juli heeft Car-Business.nl wederom een vaste klant mogen verblijden met de aanschaf van een nieuwe auto. Fam. van Gils uit Oosterhout koos dit keer voor een prachtige Renault Megane Estate na eerder drie Citroens en één Peugeot bij Car-Business aangeschaft te hebben. Wij wensen fam. van Gils wederom vele plezierige en veilige kilometers toe. Op onderstaande foto overhandigt Rob Emmerik van Car-Business.nl de sleutels aan de trotse nieuwe eigenaar.

05-06-2014

FAMILIE UIT RAAMSDONKSVEER 'SLAAGT' VOOR DE 3E MAAL BIJ CAR-BUSINESS.NL

Ondanks de hevige buien overdag was het donderdagavond 05 juni weer een mooie zomerse avond bij Car-Business.nl in Raamsdonksveer. Familie van den Broek kocht op deze avond een comfortabele en complete Peugeot 508 SW. Na eerder een Citroen C5 en Peugeot 407 kozen zij deze keer voor de Peugeot 508 SW. Wij wensen de familie van den Broek vele veilige en comfortabele kilometers en alvast een hele fijne vakantie toe.

11-04-2014

FAM UIT WOERDEN KOOPT 8E AUTO BIJ CAR-BUSINESS.NL

Vrijdag 11 april was wederom een zonnige dag in Raamsdonksveer. Familie Oostveen uit Woerden kocht op deze dag alweer hun 8e auto bij Car-Business.nl. Na 5-maal een Renault Laguna, een Honda Civic Hybrid en een Honda Insight Hybrid is de keuze deze keer op een zuinige en comfortabele Renault Mégane Estate gevallen. Car-Business.nl wenst deze familie wederom veel rijplezier en veilige kilometers toe.

07-04-2014

7E AUTO VOOR VASTE KLANT UIT REEUWIJK

Het was maandag 7 April weer een bijzondere dag bij Car-Business.nl. Familie Vink uit Reeuwijk kocht op deze dag namelijk hun 7e auto. Deze keer is de keus gevallen op een complete en sportieve Volvo V50 met een krachtige dieselmotor. Deze ideale caravantrekker zal zeker van pas komen tijdens hun vakantietrips met hun nieuwe caravan.
Car-Business wenst de familie Vink wederom veel veilige en comfortabele kilometers toe!

14-02-2014

8E AUTO VOOR VASTE KLANT VAN CAR-BUSINESS.NL

Dhr. Uiterhoeve uit Oosterhout heeft recentelijk zijn 8e auto aangeschaft bij Car-Business.nl. Na reeds twee maal een Renault Safrane, één Renault Mégane, drie maal een Renault Laguna en één maal een Citroen C5 aangeschaft te hebben is zijn oog dit keer wederom op een Renault Laguna Estate 2.0 DCI Dynamique gevallen.

Op de vraag waarom Dhr. Uiterhoeve zo tevreden is over Car-business.nl antwoordt hij dat hij zeer te spreken is over de vlotte service en de goede prijs/kwaliteit verhouding van de auto's.

Wij wensen Dhr. Uiterhoeve weer vele plezierige en veilige kilometers toe.

01-01-2014

DE ALLERBESTE WENSEN VAN CAR-BUSINESS.NL VOOR 2014

Car-Business.nl wenst al zijn klanten en relaties een gezond en succesvol 2014 met vele veilige kilometers toe! Na een succesvol 2013 staan wij ook dit jaar weer voor u klaar voor de aanschaf van uw jong gebruikte occasion.

26-11-2013

15 MAAL OPEL CORSA BIJ CAR-BUSINESS.NL

Car-Business heeft wederom een grote partij auto's weten te bemachtigen. Dit keer zijn het de zeer zuinige Opel Corsa's 1.3 CDTI Ecoflex Editions. De Corsa's hebben een zuinige dieselmotor met zeer hoge actieradius, zijn allen voorzien van airconditioning, 5 deurs uitgevoerd en kilometerstanden varierend tussen de 20.000 en 50.000km. Voor een impressie en verdere informatie klikt u op de categorie overig.

23-10-2013

15 MAAL RENAULT TWINGO BIJ CAR-BUSINESS.NL

Car-Business heeft de afgelopen maand een grote partij Renault Twingo's weten te bemachtigen. De Twingo's hebben een zeer zuinige 1.2 16v benzinemotor, kilometerstanden varierend tussen de 15.000 en 60.000 km en zijn allen voorzien van o.a. airconditioning en elektrische bedienbare ramen. Tevens zijn deze Renaults nog tot januari 2014 wegenbelastingvrij. Voor een impressie en verdere informatie klikt u op onderstaande afbeelding.

25-09-2013

CAR-BUSINESS.NL NU OOK OP UW MOBIELE TELEFOON

Vanaf heden is de website van Car-Business.nl geoptimaliseerd voor het gebruik op uw smartphone of ipad.

Heb je een iPhone of iPod Touch? Dan is er zelfs een web app beschikbaar die zich zonder tussenkomst van de iTunes store zo vanaf de website op uw mobiel laat installeren.

Ga met uw mobiel naar www.car-business.nl en de rest wijst zich vanzelf.

03-08-2013

FAM NOYENS KOOPT 5E AUTO BIJ CAR-BUSINESS.NL

Op zaterdag 03-08-2013 was het wederom een vaste klantendag bij Car-Business.nl. Familie Noyens kocht hun 5e auto, een zeer complete Peugeot 308 1.6 HDIF. Deze keer was Mevrouw Noyens de gelukkige, nadat Dhr. Noyens eerder een zeer unieke Citroen C6 2.7 HDI Exclusive automaat had aangekocht. Wij wensen deze gezellige brabantse familie veel rijplezier en danken hen voor het vertrouwen in Car-Business.nl!

 

13-07-2013

FAM SCHREUDERS KOOPT 15E AUTO BIJ CAR-BUSINESS.NL

Op zaterdag 13 juli was het een zeer bijzondere dag. Fam. Schreuders kocht namelijk hun 15e auto bij Car-Business.nl. In navolging van vader Schreuders die de 13e auto aanschafte, een Peugeot 207, en zijn zus die recentelijk een Volvo V50 aanschafte, is Anton Schreuders nu ook de gelukkige eigenaar geworden van een Volvo V50. Wij wensen deze familie wederom veel rijplezier toe en danken hen voor hun jarenlange vertrouwen in Car-Business.nl. Op onderstaande foto staat Anton Schreuders samen met zijn vader bij zijn laatste nieuwe aanwinst. 

28-06-2013

CAR-BUSINESS.NL VERKOOPT BMW 740I HIGH EXECUTIVE IN RECORDTEMPO

Recentelijk heeft Car-Business.nl een BMW 740I High Executive weten te bemachtigen. Deze auto uit 2009 voorzien van nagenoeg alle denkbare opties is evenals de Saab 9-5 binnen een week door ons verkocht. Hieronder een foto voor een kleine impressie van deze prachtige auto.

 

13-06-2013

SAAB 95 2.0T XWD VECTOR EXKLUSIV BIJ CAR-BUSINESS.NL

Car-Business heeft een zeer unieke Saab 95 2.0T XWD Vector Exklusiv weten te bemachtigen.
Deze auto, voorzien van bijna alle denkbare opties, is tevens binnen 2 dagen weer verkocht aan een echte saabliefhebber! Bekijk de afbeelding hieronder voor een kleine impressie van deze auto.

25-02-2013

DANNY VERA "SCOORT" DERDE AUTO BIJ CAR-BUSINESS.NL

Danny Vera, onder meer bekend als succesvol muzikant bij het RTL7 programma Voetbal International heeft voor de aanschaf van zijn nieuwe auto wederom gekozen voor Car-Business.nl. Dit keer is het oog gevallen op een chique Volvo S80. Wij wensen Danny wederom veel rijplezier en veilige kilometers toe!

07-02-2013

CAR-BUSINESS.NL EXPORTEERT AUTO'S NAAR RUIM 20 LANDEN

In 2012 heeft Car-Business de export site www.car-business.nl/export gelanceerd. Hierop wordt het totale aanbod van Car-Business aangeboden voor alle landen buiten Nederland en staan de prijzen vermeldt exclusief BPM.
Inmiddels heeft niet alleen de Nederlandse consument de zeer scherpe tarieven van Car-Business ontdekt maar is dit ook over de grenzen niet onopgemerkt gebleven.
Car-Business exporteert auto's naar ruim 20 landen binnen en buiten Europa, zoals naar: België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Zweden, Estland, Letland, Litouwen, Oekraïne, Polen, Wit-Rusland (Belarus), Rusland, Tsjechië, Bulgarije, Roemenië, Servië, Croatië, Libië, Tunesië, Jordanië, Irak, enz.
Ook voor de complete afwikkeling inclusief exportdocumenten, kentekenplaten en verzekering bent u bij Car-Business aan het juiste adres.

 

15-01-2013

CAR-BUSINESS.NL EN HOCKEYCLUB DDHC IN RAAMSDONKSVEER SLUITEN SPONSOROVEREENKOMST

Car-Business.nl en hockeyclub DDHC hebben onlangs een sponsorovereenkomst getekend voor de duur van minimaal 3 jaar. Car-Business.nl levert op deze manier een bijdrage aan de sportieve mogelijkheden voor de jeugd van Raamsdonksveer. Als tegenprestatie is er een 25 meter lang reclamebord geplaatst bij het hoofdveld van DDHC.

11-01-2013

NIEUW MODEL AUDI A6 AVANT 2.0TFSI (2012) BIJ CAR-BUSINESS.NL 

Car-Business.nl heeft een prachtig nieuw model Audi A6 Avant weten te bemachtigen. De nog in nieuwstaat verkerende Audi heeft een 2.0 TFSI motor en is voorzien van bijna alle denkbare opties! Klik op onderstaande afbeelding voor een impressie van deze auto.

01-01-2013

DE ALLERBESTE WENSEN VAN CAR-BUSINESS.NL VOOR 2013!

Car-Business.nl wenst al zijn klanten en relaties een goed en gezond 2013 met vele veilige kilometers toe! Na een succesvol 2012 met een groot aantal verkopen gaan wij in januari voor onze klanten weer op zoek naar de beste, mooiste en vooral ook voordeligste occasions van Nederland. Wij adviseren u onze site goed in de gaten te houden en zullen tevens op zeer korte termijn onze geheel vernieuwde en verbeterde site presenteren!!

29-12-2012

3E SAAB VOOR VASTE KLANT VAN CAR-BUSINESS.NL

Saab-liefhebber dhr Kranendijk brengt op onderstaande foto een toast uit op de aanschaf van een Saab 9-3 Sport Estate. Dhr Kranendijk heeft inmiddels voor de derde maal zijn Saab aangeschaft bij Car-Business.nl en komt ook voor het onderhoud al vele jaren naar Raamsdonksveer. Op onze vraag waarom dhr Kranendijk wederom heeft gekozen voor Car-Business noemt hij zonder te twijfelen zaken als service, vertrouwen, goede prijs-/kwaliteitverhouding, breed aanbod en correcte after sales. Wij danken dhr Kranendijk voor deze complimenten en het vertrouwen dat hij wederom in ons bedrijf heeft gesteld.

15-11-2012

RANGE ROVER SUPERCHARGED VOOR SONNY'S INC ON TOUR

Sonny Hoogwerf van Sonny's Inc ontving onlangs de sleutels van een zeer exclusieve witte Range Rover uit handen van Rob Dikkes van Car-business.nl. Deze luxe en opvallende SUV is voorzien van reclame en zal door Sonny tijdelijk gebruikt worden voor promotionele doeleinden. Wij wensen Sonny veel rijplezier én bekijks met deze schitterende Range Rover!

09-11-2012

FAM DE HOOGH KOOPT VOOR DE 5E MAAL EEN PEUGEOT BIJ CAR-BUSINESS.NL

Na 2-maal een 406, een 307 en een 407 is de keuze deze keer gevallen op een prachtige Peugeot 3008! Op onderstaande foto overhandigt Sebastiaan Blom van Car-Business de sleutels aan de nieuwe eigenaar. Wij wensen de heer en mevrouw de Hoogh veel comfortabele en veilige kilometers toe!

08-11-2012

FAM MEEUWSE KOOPT 5E AUTO BIJ CAR-BUSINESS.NL

De Fam Meeuwse uit Zoutelande heeft onlangs zijn 5e auto aangeschaft bij Car-Business.nl.
De voormalig monteur van de ANWB Wegenwacht Service heeft deze keer gekozen voor een zeer krachtige Renault Laguna 2.0 DCI 150pk Dynamique Automaat. Op onderstaande foto overhandigt  Rob Emmerik van Car-Business.nl de sleutels en de bos bloemen aan de trotse nieuwe eigenaar. Car-Business.nl wenst de heer en mevrouw Meeuwse veel plezierige én veilige kilometers toe!

SCHITTERENDE COLLECTIE RANGE ROVERS BIJ CAR-BUSINESS.NL

Car-Business.nl heeft wederom een prachtige selectie Range Rovers ingekocht, bestaande uit een Range Rover Sport 4.2 V8 Supercharged, een Range Rover Sport 2.7 TDV6, een oersterke Range Rover TDV8 Vogue SE en een schitterende Range Rover 4.2 V8 Supercharged. Klik op onderstaande afbeelding voor een impressie van deze prachtige auto's!

01-10-2012

TWEE MAAL PEUGEOT 308 SW VOOR NCT BV RAAMSDONKSVEER

NCT BV uit Raamsdonksveer heeft voor uitbreiding van zijn wagenpark wederom gekozen voor Car-Business.nl. Op onderstaande foto ontvangt NCT BV de sleutels van beide Peugeot's 308 SW. Wij wensen NCT BV veel comfortabele en veilige kilometers toe!

 

14-07-2012

SONNY'S INC. LANCEERT NIEUW ALBUM "SOPHISTICATED" IN SAMENWERKING MET CAR-BUSINESS.NL

Na de totstandkoming van het uiterst succesvolle album ‘Sonny’s Inc. live’ in 2009 werd het weer tijd voor een vervolg in de vorm van een splinternieuw album.
Tijdens het spetterende optreden van Sonny’s Inc. op 14 juli j.l. in Laren werd de CD ‘Sophisticated’ gelanceerd! De single 'Silencio' zal gedurende de hele week 41 wereldplaat bij NTR zijn.
Wij wensen Sonny veel succes met zijn nieuwe album en het verdere verloop van zijn muziekcarriere!

12-07-2012

DHR GAASBEEK KOOPT 6E AUTO BIJ CAR-BUSINESS.NL

Na 5 maal een Peugeot aangeschaft te hebben is voor Dhr Gaasbeek dit keer de keus gevallen op een zeer complete Volvo V50 Edition II Sport. Op onderstaande foto ontvangt de trotse nieuwe eigenaar de sleutels. Wij wensen Dhr. Gaasbeek veel veilige kilometers én rijplezier met deze schitterende Volvo!

 


24-05-2012

TWEEDE PINKSTERDAG GEOPEND

Car-Business.nl is a.s. maandag tweede pinksterdag geopend van 13:00u tot 16:00u.


21-05-2012

NIEUW MODEL BMW 5 SERIE BIJ CAR-BUSINESS.NL

Car-Business.nl heeft een schitterend nieuw model BMW 523i Executive Automaat ingekocht met slechts 20.272km. Deze in nieuwstaat verkerende BMW is afkomstig uit 2011 en is nog voorzien van BMW fabrieksgarantie. Voor meer informatie kunt u klikken op onderstaande afbeelding.


15-05-2012

ACHT STUKS HYUNDAI I30 CW 2010!

Car-Business.nl heeft 8 stuks Hyundai I30CW aan zijn voorraad toegevoegd. Deze zeer jong gebruikte occasions zijn afkomstig uit 2010 met kilometerstanden variërend van 40.000 km tot 80.000 km. Deze ‘Dynamic Version Blue’ uitvoeringen met slechts 20% bijtelling zijn tevens zeer interessant voor onze zakelijke lease tak. Voor meer informatie raadpleeg onze website: www.car-business.nl of bel ons op: 0162-511512. 


02-04-2012

PAASKNALLERS TIJDENS SPECTACULAIRE PAASSHOW BIJ CAR-BUSINESS.NL!

U bent van harte welkom onder het genot van een drankje en een hapje op 5 - 6 - 7 en 9 april.

Tijdens deze dagen profiteert u van ons spectaculair aanbod van Audi, BMW, Citroen, Honda, Peugeot, Renault, Saab, Toyota en Volvo met nu nog meer voordeel!

Donderdag 5 april: 9:00u – 20:00u
Vrijdag 6 april 9:00u – 17:30u
Zaterdag 7 april 9:00u – 16:00u
Maandag 9 april 12:00u – 16:00u


PASEN BEGINT BIJ CAR-BUSINESS.NL

Car-Business.nl is hét juiste adres voor de perfect onderhouden Bovag occasion tegen de allerscherpste prijzen! U vindt bij ons een breed aanbod van o.a. de merken Audi, BMW, Citroen, Honda, Peugeot, Renault, Saab, Toyota en Volvo inclusief complete historie en Nationale Autopas. Inruil van uw huidige auto en gespreide betaling is mogelijk. Kijk voor de actuele voorraad altijd op: WWW.CAR-BUSINESS.NL


02-01-2012

WEGENS SUCCES VERLENGD: NIEUWJAARSKNALLERS BIJ CAR-BUSINESS.NL!

Profiteer de gehele maand januari van onze superscherpe nieuwjaarsprijzen! Naast de super scherp geprijsde occasions is er tevens extra voordeel op onze nieuwjaarsknallers! De gehele maand januari zullen er geen afleveringskosten (t.w.v. €500,-) in rekening worden gebracht! Kom dus snel langs en sla uw slag bij Car-Business.nl  


08-12-2011

DANNY VERA KOOPT 2e AUTO BIJ CAR-BUSINESS.NL

Op vrijdag 2 december j.l. was het weer een muzikale dag bij Car-Business.nl. Na Sonny Hoogwerf van Sonny's Inc. was het deze keer Danny Vera, de bekende zanger van het populaire programma Voetbal International. Na een Peugeot 407 SW heeft Danny nu gekozen voor een schitterende Saab 9-3 Intro Edition. Wij wensen Danny Vera veel veilige kilometers toe!


01-12-2011

EINDEJAARSKNALLERS BIJ CAR-BUSINESS.NL

Profiteer de gehele maand december van onze superscherpe eindejaarsprijzen! Als klap op de vuurpijl worden er tijdens deze periode geen afleveringskosten (t.w.v. €500!) in rekening gebracht! Kom snel langs en sla uw slag bij Car-Business.nl!


30-09-2011

FAM.BOELAARS KOOPT 10e AUTO BIJ CAR-BUSINESS.NL

De familie Boelaars uit Raamsdonksveer is reeds lange tijd zowel zakelijk als privé naar volle tevredenheid klant bij Car-Businesss.nl. Op deze zonnige vrijdag 30 september neemt Maud Boelaars samen met haar jongste zoontje Storm de sleutels in ontvangst van haar sportieve Renault Clio.

 


29-09-2011

UITZENDBUREAU BRABANT KIEST WEDEROM VOOR LEASING VAN CAR-BUSINESS.NL

Na een aantal Honda Civic's hybride heeft Uitzendbureau Brabant zijn wagenpark uitgebreid met een zeer sportieve en milieuvriendelijke Peugeot 107 Urban Move. Het was een mooie nazomer dag bij de overdracht van de Peugeot door Sebastiaan Blom aan de eigenaar Koen de Rooij van Uitzendbureau Brabant. Op onderstaande krijgt u een impressie van de promotie marketing auto van Uitzendbureau Brabant.

 

 
12-08-2011

SOCIAL MEDIA UPDATE CAR-BUSINESS.NL

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Car-Business.nl!

Wilt u regelmatig op de hoogte gehouden worden van onze laatste ontwikkelingen of nieuwsberichten? Volg ons dan via Facebook, Twitter, Youtube of wordt lid!

Twitter

Wanneer u beschikt over een Twitter account blijft u altijd op de hoogte van de laatste nieuwsberichten en ontwikkelingen van Car-Business.nl. Al onze acties en aanbiedingen worden verspreid via dit medium. Klik hier om direct naar onze Twitter pagina te gaan en 'volger' van Car-Business te worden.

Facebook

Uiteraard hebben wij ook een eigen Facebook pagina. Ook hier blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, acties en aanbiedingen van Car-Business.nl. Daarnaast kunt u hier leuke foto's, favorieten en talloze andere informatie over ons autobedrijf terugvinden. Klik hier om direct naar onze facebook pagina te gaan en 'fan' van Car-Business te worden.

Youtube

Ook is Car-Business.nl in het bezit van een eigen Youtube pagina. Hier kunt u een aantal commercials van onze verschillende merken terugvinden als ook onze eigen commercials. Klik hier om direct onze Youtube pagina te bekijken.

 
06-08-2011

CAR-BUSINESS.NL VERKOOPT 12de AUTO AAN VASTE KLANT

Vorig jaar kocht Anton Schreuders zijn 10de auto bij Car-Business.nl. Inmiddels heeft de familie Schreuders  alweer hun 12de auto aangeschaft bij Car-Business.nl. Na vele Peugeots, Audi en een Saab heeft Anton nu gekozen voor een Renault Megane Grand Tour met een zeer zuinige dieselmotor. Bij aflevering waren er natuurlijk weer bloemen aanwezig die werden uitgereikt door Sebastiaan Blom van Car-Business.nl. Wij wensen Anton veel rijplezier met de Renault Megane Grand Tour en hopen ook de 13de auto weer te mogen leveren aan deze familie!


30-07-2011

CAR-BUSINESS.NL VERKOOPT EXCLUSIEVE RANGE ROVER SUPERCHARGED

De eigenaar van recreatiepark de Paardekreek in Kortgene mag zich de trotste eigenaar noemen van een sportieve en exclusieve Range Rover 4.2 Supercharged met maar liefst 400pk. Op onderstaande foto overhandigt de eigenaar van Car-Business.nl de sleutels aan de nieuwe eigenaar.


19-07-2011

TWEEMAAL VAKANTIE VOORDEEL VOOR FAMILIE UIT EINDHOVEN

Een familie uit Eindhoven profiteert deze zomer maximaal door de gelijktijdige aanschaf van twee occasions bij Car-Business.nl. Zowel mijnheer als mevrouw waren op zoek naar een goede occasion en vonden bij Car-Business.nl te Raamsdonksveer de juiste auto die voldeed aan hun wensen. Op onderstaande foto overhandigt Sebastiaan Blom van Car-Business.nl de sleutels van de Renault Laguna en Honda Civic Hybrid aan de trotse nieuwe eigenaren.


05-07-2011

VAKANTIEKNALLERS BIJ CAR-BUSINESS!!

Mega-voordeel tijdens de zomervakantieweken. Kom snel langs en profiteer direct van onze super scherpe verkoopprijzen gedurende deze periode. Wij hebben de hele zomer door veel nieuwe aanvoer van zeer interessante occasions!!


04-06-2011

SONNY'S INC SCOORT NIEUWE ZOMERHIT MET "MAMBO ITALIANO"

Sonny Hoogwerf van Sonny's Inc,  sinds lange tijd een goede vriend van Car-Business.nl scoort deze zomer een swingende zomerhit met het geweldige nummer " Mambo Italiano". Klik op onderstaande afbeelding voor de clip van Mambo Italiano.

 

Sonny nam in december 2009 samen met Car-Business.nl in de Swamp Studio in Raamsdonk het fantastische album " Sonny's Inc Live" op. Dit album bleek een topper en inmiddels zijn er al duizenden exemplaren verkocht. Ook Car-Business.nl heeft inmiddels vele honderden klanten blij gemaakt met deze geweldige cd.


23-05-2011

SCHITTERENDE COLLECTIE LAND ROVERS BIJ CAR-BUSINESS

Car-Business heeft onlangs een prachtige selectie Land Rovers ingekocht. Deze selectie varieert van een sportieve Land Rover Freelander II 3.2 V6 SE tot een zeer stijlvolle en tevens krachtige Range Rover Vogue SE TDV8. Wij nodigen u van harte uit om deze schitterende auto's te komen bewonderen. Op onderstaande afbeelding krijgt u een impressie van deze schitterende collectie Land Rovers.


16-04-2011

PAASKNALLERS BIJ CAR-BUSINESS.NL

Vanaf heden zijn er weer de Netto PAASKNALLERS bij Car-Business.nl. Deze zeer scherp geprijsde occasions zijn speciaal voor Pasen geselecteerd. Wees er snel bij want deze zeer interessante actie is geldig t/m 29 april.


14-04-2011

CAR-BUSINESS ONTMOET CEO VICTOR MULLER VAN SAAB

Het was donderdagavond 14 april een zeer bijzondere avond. Car-business ontmoettte namelijk Victor Muller de CEO van Saab. Op deze door Rabobank Amerstreek georganiseerde avond vertelde Dhr.Muller zijn verhaal over het merk Saab en de huidige stand van zaken. Wij zien de toekomst van het merk Saab na deze avond met veel vertrouwen tegemoet en zullen dit merk absoluut blijven vertegenwoordigen.

 
03-01-2011

UITZENDBUREAU BRABANT KIEST VOOR CAR-BUSINESS.NL

Op de eerste maandag van het nieuwe jaar kwam Dhr. K. de Rooij directeur van Uitzendbureau Brabant voor de overdracht van zijn Honda's Civic hybride. Uitzendbureau Brabant is een belangrijke speler in de regio die zich richt op de internationale arbeidsbemiddeling in Noord-Brabant. Dhr.K. de Rooij is erg enthousiast over het hybride lease concept van Car-business. Vooral de combinatie van de scherpe leasetarieven en de bijtelling van slechts 14% gaven hem de doorslag te kiezen voor hybride-lease van Car-business.nl

 
03-01-2011

DE ALLERBESTE WENSEN VAN CAR-BUSINESS.NL VOOR 2011!

Car-business wenst al zijn klanten en relaties een goed en gezond 2011 met vele veilige kilometers. Ook dit jaar staan wij voor u klaar voor de aanschaf van uw jong gebruikte occasion. Tevens kan ook de zakelijke rijder bij ons terecht voor hybride-lease tegen zeer gunstige tarieven.

 
15-12-2010

U2EE EUROPE BV KIEST VOOR HYBRIDE-LEASE VAN CAR-BUSINESS.NL

Op 15 december jongsleden nam Dhr. P. Boelaars directeur van U2EE Europe BV de sleutels in ontvangst van een Honda Civic Hybride. Dhr. Boelaars is voor de aanschaf van de auto's voor zijn personeelsleden al lange tijd klant bij Car-business.nl. Hij is enthousiast over het feit dat hij nu ook voor het afsluiten van zijn leasecontracten terecht kan bij Car-business. Gunstige tarieven, milieuvriendelijk, laag brandstofverbruik en flexibele contractsduur zijn belangrijke factoren die hem hebben doen beslissen om voor Hybride-Lease van Car-business te kiezen. Zijn personeelslid Dhr. Hein Yanez was vooral te spreken over de luxe en comfort van zijn nieuwe leasewagen en uiteraard de lage bijtelling van slechts 14%!!


01-12-2010

FULL-OPERATIONAL HYBRIDE LEASE BIJ CAR-BUSINESS.NL

Car-business is onlangs gestart met het oprichten van een eigen lease-maatschappij. Car-business richt zich hiermee vooral op de zakelijke markt en zal zich in beginsel vooral focussen op full-operational lease van hybride- aangedreven personenwagens. Groot voordeel voor de klant is hierbij de lage lease-prijs en een bijtelling van slechts 14% in combinatie met een korte,  flexibele leaseperiode van bijvoorbeeld 12 of 24 maanden. Informeer nu voor een persoonlijk advies en laat u verrassen door onze voordelige leasetarieven en vele mogelijkheden.


01-12-2010
 
EINDEJAARSKNALLERS BIJ CAR-BUSINESS.NL

Car-Business gaat knallend het jaar uit. Profiteer de gehele maand december van de eindejaarsknallers met nog meer voordeel. Kijk snel bij uw favoriete merk en sla nu uw slag!


01-11-2010

CAR-BUSINESS.NL BOVAG GECERTIFICEERD

Car-Business is per 1 november lid geworden van de welbekende brancheorganisatie Bovag. Zowel Car-Business als het Car-Service-Center krijgen de mogelijkheid om hun klanten nu nog meer service en zekerheid te bieden. Voor de klanten van Car-Business betekent dit o.a. dat het nu mogelijk is om een Bovag-Occasion aan te schaffen inclusief 6 maanden Bovag-garantie. Voor onderhoud volgens de Bovag voorwaarden gedurende de garantieperiode én uiteraard daarna kunt u voordelig terecht bij het naastgelegen Car-Service-Center. Een unieke combinatie die door de klanten zeer wordt gewaardeerd en de klant op een voordelige manier veel zekerheid en service biedt. 

 
25-10-2010

2x NIEUW MODEL CITROEN C5 TOURER BIJ CAR-BUSINESS.NL

Car-business.nl heeft 2 prachtige exemplaren Citroen C5 Tourer kunnen bemachtigen.Deze 2 nieuwe modellen zijn afkomstig uit 2009 met respectievelijke lage kilomterstanden. U bent van harte welkom om deze schitterende Citroens te komen bewonderen in onze showroom.

Voor meer informatie over deze C5 Tourers kunt u klikken op onderstaande foto.


02-09-2010

NIEUWSTE MODEL CITROEN C5 BIJ CAR BUSINESS

Car Business heeft het nieuwste model Citroen C5 te koop uit 2009 met slechts 22.932 km.
De C5 verkeerd in absolute nieuwstaat. U bent van harte welkom om de auto te komen bewonderen!

Voor meer informatie over deze auto kunt u klikken op onderstaande foto.


15-07-2010

EXCLUSIEVE CITROEN C6 BIJ CAR-BUSINESS.NL

Car-Business.nl heeft een zeer exclusieve Citroen C6 te koop: Een Citroen C6 2.7 HDIF Exclusive + voorzien van alle denkbare opties.
De nieuwprijs was in 2008 maar liefst 80.000 euro!!
Voor meer informatie over deze schitterende auto kunt u klikken op onderstaande foto.


13-07-2010

CAR-BUSINESS.NL LANCEERT SCHITTERENDE NIEUWE SITE

Car-business.nl heeft in samenwerking met reclamebureau Vink een schitterende nieuwe site ontworpen.
Deze nieuwe site is perfect vormgegeven en voorzien van de nieuwste media.
Wij wensen u veel kijkplezier bij het zoeken naar uw favoriete Citroen, Peugeot, Renault of Saab.
U kunt klikken op ons logo om direct naar onze nieuwe site te gaan.


01-07-2010

VAKANTIEKNALLERS BIJ CAR-BUSINESS.NL!!

Bij deze actie VAKANTIEKNALLERS kunt u nu nog meer voordeel halen.
Kijk snel bij uw favoriete merk en wellicht rijdt u deze zomer wel heel erg voordelig naar uw vakantiebestemming!


20-05-2010

FAM.SCHREUDERS KOOPT 10e AUTO BIJ CAR-BUSINESS.NL!!

Voormalig Dekra-keurmeester en inmiddels chef-monteur bij de Peugeot-dealer Anton Schreuders heeft onlangs bij Car-Business zijn 10e auto aangeschaft
Inmiddels rijden zijn vader, zwager en zus ook al vele jaren naar volle tevredenheid in een occasion van Car-Business. Bij aflevering van de 10e auto ontvangen Anton en zijn vader een dinerbon en een bloemetje uit handen van Sebastiaan Blom van Car-business.nl

Op de vraag waaron Anton zo tevreden is over Car-Business antwoordt hij het volgende:

Als monteur weet ik natuurlijk waar ik op moet letten en bij Car-Business vind je een breed aanbod occasions van goede kwaliteit en voor een zeer betaalbare prijs.


15-12 -2009

SONNY'S INC. PRESENTEERT LIVE-CD MET CAR-BUSINESS.NL

Begin december ontvingen wij het eerste exemplaar van het nieuwe album "The Best of Sonny's Inc. Live". In Oktober beleefden wij een fantastische opnamedag in de Swamp Studio's te Raamsdonk. In de afgelopen 6 weken is er hard gewerkt door de verschillende partijen om de CD op tijd klaar te krijgen. Het resultaat is een fantastisch album in een mooi ontworpen hoesje vol met swingende nummers. Wij hopen nog vele klanten blij te kunnen maken met deze geweldige CD.


Klik op onderstaande afbeelding voor een impressie.

 


11-12 -2009

CAR-BUSINESS.NL VERKOOPT EXCLUSIEVE BENTLEY ARNAGE

Car-business.nl heeft een zeer exclusieve Bentley Arnage Green Label verkocht.
Deze Bentley is afkomstig van Dhr.Hessing, familie van de welbekende dealer Hessing te Utrecht.
Op de onderstaande foto reikt Sebastiaan Blom van Car-business.nl de sleutels uit aan de trotste nieuwe eigenaar van deze schitterende Bentley.


25-10-2009

CAR-BUSINESS.NL NEEMT LIVE CD OP MET SONNY'S INC

Op zondag 25 oktober 2009 heeft de bekende party-band Sonny's Inc uit Laren in samenwerking met Car-Business.nl de opnames gerealiseerd voor een nieuw live-album.
Dit gebeurde in de professionele Swamp studio van Jo van Strien in Raamsdonk.
Samen met vele vrienden en bekenden uit de regio Laren en Raamsdonskveer werd het een swingende avond met fantastische muziek!
We kunnen niet wachten op het resultaat.